Deurhorren

Deurhorren

Onze uitgebreide horren collectie zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van de buitenlucht met een perfecte ventilatie, terwijl insecten en pollen buiten blijven. Doordat we weten waar de knelpunten zitten binnen de insectenwering, is ons programma hier volledig op afgestemd.

Ook uw deuren kunt u door ons laten voorzien van horren. Wij leveren verschillende type horren voor nagenoeg iedere deursituatie.

De meest populaire variant is onze plisséhordeur

De plissehordeur blijft in iedere gewenste stand staan en werkt dus niet met een veer en een magneet, maar met een ketting die heel netjes over de onderlat beweegt. De onderlat is slechts 3 mm dik, waardoor het geen obstakel vormt voor bijvoorbeeld kinderwagens , rollators of rolstoelen.
Een plissehordeur is de ideale insectenwering.

U kunt kiezen tussen twee kleuren gaas; zwart en grijs. Bij zwart gaas is de doorkijk beter, grijs gaas is minder opvallend.
Ook de aluminium omlijsting (profiel) van de hordeur is leverbaar in iedere RAL kleur.
Een aantal RAL kleuren zijn standaard, zoals RAL 9001, RAL 9010, RAL 7016, RAL 8014 en RAL 9006.
Hierdoor past de kleur van de plisséhordeur perfect bij het het kozijn. De in verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe afwerking.

Voor hooikoortspatiënten is een plisséhordeur ook een uitkomst. Door het fijn geweven gaas blijven de pollen buiten en is de patiënt veilig binnen.
Het gaas van een plissehordeur is zeer makkelijk te onderhouden. Met een stofzuiger kunt u de pluisjes en pollen van het gaas zuigen. Tevens zijn de profielen makkelijk met een zachte doek en een zacht schoonmaakmiddel te reinigen.

In onze showroom kunt u deze plissehordeur bewonderen. Hier hebben wij diverse uitvoeringen getoond.