Duette®gordijnen

Duette® gordijnen

Duette® stoffen zijn verkrijgbaar in plooibreedtes 25, 32 en 64 mm. Transparant, dicht en verduisterend.
Door hun honigraadstructuur hebben de stoffen een goede isolerende werking. Door de stilstaande lucht, kunt u tot wel 25% energie besparen. De koorden lopen tussen de stoffen door en zijn daardoor niet zichtbaar; hierdoor zijn verduisterende stoffen ook 100% verduisterend.
Duette® stoffen zijn ook zeer geschikt voor ramen met een bijzondere vorm of voor ramen met een grote breedte. Ook voor ruimten met computers zijn Duette's® een goede oplossing. Reflecties op het beeldscherm behoren met Duette® gordijnen tot het verleden. Net als bij plisségordijnen zijn er verschillende modellen, waardoor u zelf de mate van lichtinval en privacy kunt regelen. Naast de top-down uitvoering kunt u kiezen voor de top-down-bottom-up systeem. Bij deze uitvoering kunt u het systeem van boven naar beneden en van beneden naar boven bedienen. Hierdoor zweeft het product als het ware voor het raam.

Naast de vele stoffen kunt u kiezen uit veel verschillende afwerkingsmogelijkheden. U kunt de Duette® bijvoorbeeld met of zonder zijgeleiding laten uitvoeren. Ook kun u verschillende bedieningsmogelijkheden kiezen. Naast de standaard koorbediening kunt u verder kiezen uit koordbediening met Smartcord®, een handgreep of een handgreep met Lite-rise®.