Duette gordijnen

Duette gordijnen

Duette stoffen zijn verkrijgbaar in plooibreedtes 25, 32 en 64 mm. Transparant, dicht en verduisterend.
Door hun honigraadstructuur hebben de stoffen een goede isolerende werking. Door de stilstaande lucht, kunt u tot wel 25% energie besparen. De koorden lopen tussen de stoffen door en zijn daardoor niet zichtbaar; hierdoor zijn verduisterende stoffen ook 100% verduisterend.
Duette stoffen zijn ook zeer geschikt voor ramen met een bijzondere vorm of voor ramen met een grote breedte. Ook voor ruimten met computers zijn Duette's een goede oplossing. Reflecties op het beeldscherm behoren met Duette gordijnen tot het verleden. Net als bij plisségordijnen zijn er verschillende modellen, waardoor u zelf de mate van lichtinval en privacy kunt regelen. Naast de top-down uitvoering kunt u kiezen voor de top-down-bottom-up systeem. Bij deze uitvoering kunt u het systeem van boven naar beneden en van beneden naar boven bedienen. Hierdoor zweeft het product als het ware voor het raam.

Naast de vele stoffen kunt u kiezen uit veel verschillende afwerkingsmogelijkheden. U kunt de Duette bijvoorbeeld met of zonder zijgeleiding laten uitvoeren. Ook kun u verschillende bedieningsmogelijkheden kiezen. Naast de standaard koorbediening kunt u verder kiezen uit koordbediening met Smartcord, een handgreep of een handgreep met Lite-rise.