Markiezen

Markiezen

Wanneer u een praktische zonwering zoekt die tevens een nostalgische uitstraling aan uw woning of winkelpand dient te geven dan is onze markies een uitkomst voor u.

Markiezen verfraaien klassieke panden en moderne panden en zijn een uitkomst voor de zonnestralen van opzij. Daarnaast kunt u de markies voorzien van een tekst, waardoor deze als reclamedrager kan dienen voor uw winkel of kantoorpand.
Markiezen zijn te leveren in een 3-tal uitvoeringen; het klassieke standaardmodel, klapmodel en het petmodel. Standaard wordt de markies bediend door een koord, maar kan desgewenst ook uitgevoerd worden met een motor van het merk Somfy.

Standaard is de markies voorzien van een vurenhouten Red Ceder kap, welke standaard voorzien wordt van meerdere lagen verf. Wilt u een meer duurzame markies dan kunt u bijvoorbeeld het framewerk laten uitvoeren in een meranti kwaliteit of zelfs in een aluminium uitvoering.
Ook bij de keuze van het doek zijn meerdere mogelijkheden. U heeft de beschikking over meer dan 100 kleuren uit de collecties van Swela en Dickson. Het doek kan worden afgebiesd met een textielband, waarbij de passende siernagels worden gebruikt. De afwerking kan ook middels een kunststof biesband en dit heeft als voordeel dat er geen nietjes meer zichtbaar zijn.

We raden u aan, om als u mooie markiezen heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten. Daarnaast zorgt ons montageteam voor een nette afwerking van het elektrisch materiaal.