Overgordijnen

Overgordijnen, Vitrages en Inbetweens

Bij ons kunt u ook perfect slagen wanneer u op zoek bent naar overgordijnen, vitrages of Inbetweens.

Vitrages zijn dé oplossing als u een luchtige vorm van raambekleding zoekt.
Door de fijngeweven transparante stof valt de stof heel soepel en elegant. Door het gebruik van vitrages wordt het zonlicht getemperd en komt het zonlicht vriendelijker binnen.
Ook geven vitrages wat meer privacy. In combinatie met overgordijnen of raamdecoratie heeft u de volle privacy. Door de verscheidenheid aan stoffen en samenstellingen kunt u alle kanten op met vitrages.

De veelzijdigheid van Inbetweens.
Met inbetweens kun je werkelijk alle kanten op.
Inbetween gordijnen zitten qua structuur en dikte tussen vitrage en overgordijnen in, vandaar de naam Inbetween, wat ‘ertussenin’ betekent in het Engels. Doorgaans worden inbetweens niet gecombineerd met vitrage of overgordijnen. Bij een inbetween gordijn is de doorkijk minder dan bij vitrage, maar niet zo dicht als bij overgordijnen. Het binnenkomende zonlicht wordt op een zeer prettige manier getemperd. Als het buiten donker is en u heeft binnen het licht aan ziet men van buiten af wel wat contouren, maar geen details. Er wordt dan ook vaak een combinatie gekozen met een rolgordijn jaloezie of een vouwgordijn zodat men inkijk uitsluit. Met een inbetween gordijn creëert u een lichte raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Of u nu kiest voor een inbetween met een blad motief of juist een stoere linnen-look… Voor elke woonstijl is een inbetween die er bij uw woonstijl past.

Overgordijnen in vele dessins, kleuren en uitvoeringen.
Met overgordijnen drukt u echt uw eigen stempel op uw woonstijl en uw interieur.
Met overgordijnen kunt u eindeloos variëren, combineren en experimenteren. Overgordijnen zijn een visitekaartje van uw inrichting. Is uw woonstijl stoer, romantisch, klassiek, modern, vintage of landelijk? Voor elke woonstijl is er een overgordijn denkbaar. Daarnaast leent een verduisteringsgordijn zich perfect voor het donker maken van uw slaapkamer.
Gordijnen confectioneren is echt een vak apart. Ons ateliers waarmee wij samenwerken, hebben alleen vakbekwame mensen in dienst, die oog hebben voor detail.

Bij het confectioneren van gordijnen of vitrages kan men kiezen uit verschillende plooien.
U kunt hierbij onder andere denken aan: enkele plooi, vlinder plooi, ingeslagen ringen en de nieuwe Wave confectie.

Daarnaast leveren wij uiteraard allerlei soorten rails en roedes. Van heel simpel tot heel luxe.