Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Alle door Interdrape geleverde en geproduceerde paneelgordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Brede stofbanen, die door middel van een elegant railsysteem achter elkaar worden geschoven, creëren een aangename sfeer.
Deze stoffen collectie omvat vele uni tinten, stoffen met patronen etc. Men kan kiezen uit allerlei transparanties van de stof, van vol transparant tot verduisterend aan toe. Stoffen van gordijnstof of stoffen uit de rolgordijnencollectie alles is mogelijk. Desgewenst kunnen de panelen voorzien worden van houten latjes. Hierdoor onstaat er een oosterse en strakke uitstraling.

Ook voor kantoren en andere instellingen hebben wij een technische stoffen collectie, die uiteraard in zijn geheel voldoet aan de eisen die de ARBO stelt voor de kantoorinrichting. Hierbij kunt u denken aan screenstoffen, vlamvertragende stoffen enz.

Paneelgordijnen zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Naast de toepassing voor bijvoorbeeld ramen en schuifpuien, zijn de panelen ook zeer geschikt als scheidingswand voor kamer, kast of kantoor.
Het railsysteem kan geleverd worden met 2,3,4 of 5 sporen, zodat het aantal panelen kan variëren van 3 tot 9 panelen. De panelen worden op maat gemaakt met een paneelbreedte van 40 tot 90 cm. En sommige stoffen kunnen tot een hoogte van maar liefst 325 cm!

Tevens zijn er meerdere mogelijkheden ten aanzien van het sluiten, zoals bijvoorbeeld met middensluiting. Ook in het bedienen zijn meerdere mogelijkheden, zoals koordbediend, bediend door middel van een trekstand of alle panelen handmatig.