Raamhorren

Raamhorren

Onze uitgebreide horren collectie zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van de buitenlucht met een perfecte ventilatie, terwijl insecten en pollen buiten blijven. Doordat we weten waar de knelpunten zitten binnen de insectenwering, is ons programma hier volledig op afgestemd.

Indien u een horren oplossing zoekt voor een raam, bieden we hierin verschillende soorten horren aan.
Met de keuze tussen een vast raamhor en/of een rolhor. Ongeacht of het een gewoon raam betreft of een dakraam. Voor elk raam hebben we een gepaste horren oplossing.

Een vast raamhor, voor ieder type kozijn
Indien u kiest voor een vast raamhor, hoeft er in kunststof en aluminium niet geboord te worden, de hor wordt hier namelijk vastgeklemd. Bij houten ramen wordt buiten in de raamsponning een hor toegepast die geplaatst zal worden door middel van edelstalen veerpennen en hulzen. De borstelafdichting zorgt daarnaast voor een perfecte afsluiting en bescherming van uw kozijn.

Een rolhor voor zowel gewone ramen als dakramen
Een groot voordeel van een rolhor is, wanneer u de rolhor niet gebruikt, u deze gewoon op kunt rollen. Rolhorren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, afhankelijk van de draairichting van het raam. Naar wens kunnen we de rolhor vanzelf gecontroleerd naar boven laten rollen of u schuift hem met de hand naar boven. Doordat we verschillende uitvoeringen beschikbaar hebben, kunt u de rolhor zowel op een gewoon raam als op dakramen toepassen.