Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een op maat gemaakt rolgordijn van Interdrape staat garant voor kwaliteit en originaliteit. Dankzij de ontelbare kleuren en transparanties van de stoffen, is er altijd wel een rolgordijn dat past bij uw interieur. Er zijn transparante stoffen, maar ook hebben wij een grote collectie black-out stoffen. Bij een black-out rolgordijn komt er geen licht door de stof heen waardoor de kamer donker blijft. De kiertjes licht langs het rolgordijn kunt u oplossen door te kiezen voor zijgeleiding. Deze oplossing wordt vaak gekozen in slaapkamers. In woonkamers wordt vaak gekozen voor een semi-transparant rolgordijn. Dit geeft meer sfeer en tempert de lichtinval. Rolgordijn met een dessin maakt u uw inrichting net even wat persoonlijker.

Ook door het gebruik van verschillende accessoires aan een rolgordijn, maakt u het rolgordijn echt passend bij uw huisstijl. U heeft keuze uit verschillende onderlatafwerkingen , design bedieningen en schulpranden. Kortom met het uitkiezen van een stof alleen bent u er nog niet. Door het gebruik van accessoires personaliseert u deze prachtige raamdecoratie. Een groot gedeelte van de stoffen zijn ook geschikt als paneelgordijnen. Zo kunt u verschillende raamdecoratie in één ruimte van dezelfde stof kiezen.

Tevens beschikken wij over een uitgebreide collectie technische stoffen, welke toegepast kunnen worden in allerlei kantoren en lokalen. Hierbij moet u denken aan vlamvertragende stoffen of bijvoorbeeld screenstoffen. Zo nodig kunnen wij deze stoffen leveren met de benodigde certificaten....