Rolluiken

Rolluiken

Onze rolluiken verhogen wooncomfort, privacy en veiligheid.

Rolluiken zijn uitermate geschikt voor: zonwering, kou en warmtewering, geluidsisolatie, inkijk en inbraak. Rolluiken werken, afhankelijk van type, uitvoering en wijze van aanbrengen, geluidwerend en inbraakvertragend. Door de toegepaste materiaalsoorten, zoals aluminium en de van borstel of rubber voorziene geleidingsprofielen, functioneren rolluiken vrijwel geruisloos. Wij voeren de rolluiken van het merk Heroal.

Daarnaast worden onze rolluiken, uit oogpunt van veiligheid en gemak, altijd binnenshuis bediend. Dit kan zowel handmatig als elektrisch. En kiest men voor elektrisch dan gebruiken wij alleen de motoren en aansturingen van het merk Somfy, marktleider op dit gebied.

De lamellen en standaard rolluikkasten zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waardoor het kiezen van een bij de woning passende kleur een stuk eenvoudiger wordt. Tevens worden de lamellen voorzien van een dubbel gemoffelde laag verf en ook nog eens volgeschuimd met een isolerende materiaal voor een langdurige kwaliteit en isolatie.

Daar de rolluiken exact op maat worden gemaakt zijn ze geschikt voor vrijwel alle toepassingen, zoals ramen/deurcombinaties, schuifpuien, tuindeuren en als garagedeuren. Naast de standaard rolluikkasten met strakke vormgeving kan men ook kiezen voor rolluikkasten met een rondevorm.