Screens

Screens

In ons assortiment buitenzonwering kunt u perfect slagen voor screens.

Een screen is een vlakhangende zonwering, die oorspronkelijk ontworpen is voor grote projecten als kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen. De laatste paar jaar heeft ook de particuliere gebruiker de vele voordelen van een screen ontdekt en screens worden nu ook veel vaker toegepast bij woningen.

Nieuw in het screen assortiment is de zogenaamde: Zip/Rits -screen.
Doordat het doek d.m.v. een ritssluiting vast zit in de geleiders is de screen windvast, insectenwerend en toepasbaar voor grote afmetingen.

Screens bieden een optimale zon -en warmtewering en bieden een uitstekende doorkijk naar buiten. De compacte vormgeving is discreet en elegant. Van deze zonwering heeft u elk jaargetij plezier. Welke stand de zon ook inneemt, het scherm houdt het zonlicht prima tegen. Bovendien wordt uw interieur tegen het zonlicht beschermd en blijft in de zomer de temperatuur in uw woning aangenaam. En in de winter houdt de screen een groot deel van de kou buiten.

Naast de uitbereide keuze in kleuren kunt u de samenstelling van het doek kiezen. De doeken kunnen bestaan uit glasvezel of uit polyester. De samenstelling van deze doeken maken het verschil in transparantie. Verder zijn de screendoeken geïmpregneerd en gecoat waardoor het doek niet schimmelt en geen vuil aantrekt. In onze showroom kunnen wij u de screen demonstreren en hebben we een uitgebreide stalenset, waarin u vast een kleur kunt uitkiezen voor uw screens.

Screens worden standaard geleverd met een bandopwinder, maar kunnen desgewenst met een elektrische bediening worden uitgevoerd. De motoren en aansturingsproducten zijn van het merk Somfy. Marktleider op het gebied van aansturingen voor zonweringsproducten.

Wist u dat screens niet alleen voor de ramen hangen. Ze lenen zich ook heel goed als afscheiding.