Serrezonwering

Serrezonwering

Ook voor de zonwering op uw serre of veranda kunt u prima bij Interdrape terecht.

Als u in het bezit bent van een serre dan weet u dat de temperatuur door de zon in uw serre behoorlijk kan oplopen, wanneer u geen zonwering aan de binnen of buitenkant van uw serre heeft. Voor de binnenkant van uw serre verwijzen wij u naar de afdeling binnenzonwering.
Effectief warmte weren kan echter alleen d.m.v. buitenzonwering. Serrezonwering wordt ook wel verandazonwering genoemd en is speciaal ontwikkeld voor montage op een serre.

Het doek rolt via de zijgeleiders uit de compleet gesloten cassettekast en wordt met behulp van spankabels in de zijgeleiders strak gehouden. De aluminium cassette en geleiders zijn in iedere RAL kleur te leveren en worden op de serre geplaatst.
De breedte van een serrezonwering kan oplopen tot 5 meter en daarboven worden de systemen gekoppeld. Het is zelfs mogelijk het doek voorbij de serre te laten lopen of zelfs langs de serre naar beneden.

Deze zonwering wordt uitsluitend elektrisch aangeboden en kan desgewenst uitgevoerd worden met een zon en windautomaat, welke er voor zorgt dat bij een bepaalde zon of windsterkte het scherm vanzelf in of uit gaat. Zowel de motoren als de zon en windautomaat zijn van het merk Somfy. Marktleider op het gebied van motoren en aansturingen voor zonweringsytemen.

De doeken zijn van een dusdanige kwaliteit dat er veel licht en warmte geweerd wordt. U heeft een keuze uit wel meer dan 200 kleuren doek uit de collecties van de merken Swela en Dickson.

We raden aan om uw serrezonwering te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten.